mallows

Topp 3 Norske ferieplasser!

 • Publisert: 05.04.2017, 16:11
 • Kategori: Turer
 • Noe jeg er veldig ops på er å bruke mitt eget land som en ferieplass. Hvorfor ikke liksom? Det er så mange flotte steder man kan dra til uten at det koster noe stort. Jeg som er student har ikke mye inntekt. Dette betyr at jeg må være kreativ når det gjelder f.eks ferie/fritid (når jeg ikke drar sammen med familien). Som student finnes det mange typer rabatter, men det som er mest nyttig er månedskort som man får på bussen. 

   

  TRONDHEIM


  Trondheim er en by som bare må ses. Kjæresten min er fra trøndelag så jeg drar ofte i feriene til Trondheim. Det er alltid opptil interesser, på hvor mye penger man kommer til å bruke. Reisen er variert fra hvilken plass man reiser fra. 3 ting man kan gjøre i Trondheim uten å bruke penger er å

  f. eks 1. gå en tur gjennom byen og besøke ulike verk, som gamle bybroen, bakklandet, kristiansten festning, nidarosdomen (har avogtil åpent uten inngangspenger). 

  2.  Det er utrolig mange tur områder i trondheim som fører til fjellet. Så her kan man få byen i mange forskjellige vinkler !

  3. Her er også muligheter for å finne seg en strand om sommeren. f.eks Korsvika ved Ladestien på Ladehalvøya   

   

  KRISTIANSUND  Kristiansund har jeg bare vært i en gang. Jeg tok bussen med mnd kortet så turen ble "gratis". Kristiansund er en utrolig fin plass med muligheter til å gå turer for å få bilde av "hele" byen. Selve sentrum er ikke så stort men stort nok. Når vi var der, var det vanskelig å finne frem til ett spisested men fant det heldigvis tilslutt. Utsikten og personene som bor der er helt fantastiske! Man finner mye kunst og historie om man går litt rundt om, kjekt å utforske!   

   

  ÅLESUND/GISKE  Grunner for at jeg tok med mitt eget hjem sted er fordi jeg vet hvilke muligheter man finner her. Her er utrolig flotte tur områder også er det nokså mye å finne på om sommeren. Her er f.eks båtfestivalen eller matfestivalen. Høydepunktet om sommeren syns jeg er slinningsbålet og giskefestivalen. Giskefestivalen er den dagen det er utrolig stemning på øya giske. Det er en spleisefest som er gratis, det er utrolig mange kjente og kjære artister som bruker å komme. 

  #student #ferie #reise #utsikt #nytelivet


   

   

 • Publisert: 05.04.2017, 16:11
 • Kategori: Turer
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Kine

  05.04.2017 kl.21:51

  Det er så utrolig mange fine plasser i Norge! Ettersom vi har fått oss valp, så blir det ingen sydentur på oss i sommer, og vi har dermed planlagt noen turer i Norge 🙌🏽. Jeg er også student, så det er veldig beleilig for min lommebok også, men jeg er heldig som har samboer som er utdannet og i jobb da :) vi skal dermed på hyttetur til fjellet, prøve å gå Besseggen og muligens på noen weekend-turer til Trondheim/Bergen :) gleder meg!

  Skriv en ny kommentar

  hits